Kerja Kerajaan Image

 
        SEBAB UTAMA saya berjaya kerana saya gunakan strategi dan bukan main belasah je seperti yang dilakukan oleh kebanyakkan calon, termasuk anda yang sedang baca page ini dengan khusyuk sekali. Kalau saya tak pakai Strategi First Class, pastinya saya juga terpaksa hadir interview berkali-kali seperti anda dan akhirnya tertekan sebab tak dapat-dapat jugak kerja tue...

Sebelum saya cerita panjang lebar biar saya kenalkan diri saya dulu. Saya Eddy (saya tak nak dedahkan nama sebenar sebab saya masih berkerja dengan kerajaan lagi, saya takut nanti apa-apa tindakan akan dikenakan kepada saya sebab pendedahan ini, namun untuk sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya di 017 9448 997). Saya sekarang bertugas sebagai Penolong Pegawai di agensi kerajaan. Sebelum saya kerja kerajaan ini, saya berkerja dengan syarikat swasta selama 5 tahun dan saya dilayan seperti hamba. Mungkin anda yang berkerja dengan syarikat swasta juga mengalami pengalaman yang sama malah mungkin lebih teruk lagi. Selama 5 tahun tu saya tak pernah apply SPA, cuma saya tergerak untuk apply pada tahun kelima sebab saya tercabar. Mak kekasih saya pada masa tue REJECT SAYA untuk berkawin dengan anaknya, dengan satu sabab yang memang kelakar nak dengar dan mungkin anda juga akan gelak sakan. Alasan dia ialah sebab saya bukan seorang pekerja kerajaan walaupun saya telah bercinta dengan anak dia dah lama. Mak dia tak kisah saya kerja jawatan apa pun janji saya adalah seorang pekerja kerajaan. Ini cerita BETUL bukan direka-reka.. SUMPAH!!

Sampai ke tahap tue sekali berharganya seorang penjawat awam sebab kata mak dia, kerja kerajaan menjamin masa depan dan masa depan anak dia juga terjamin. Mak dia percaya orang yang berkerja sendiri dan yang berkerja dengan pihak swasta, masa depan tak menentu. Anak dia yang kedua nak berniaga pun dia tak bagi, dia paksa apply kerja kerajaan. Sebab terlalu frust dan ingin membuktikan yang saya ni bagus, buat pertama kalinya saya buka laman web SPA dan apply kerja kerajaan. Setelah itu saya dipanggil untuk temuduga buat pertama kalinya dan ditawarkan kerja selepas itu. Sekarang saya adalah seorang Penolong Pegawai berjawatan tetap bukan macam anak dia yang bertaraf kontrak dan jawatan lebih rendah daripada saya di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur. Saya puas sebab akhirnya mak bekas kekasih saya tahu bahawa saya hebat malah lebih hebat daripada dia, anak dia dan bapak dia. Sekarang saya nak cakap kat mak dia “Setakat anak kau, berpuluhlah saya boleh cari.. boleh bla la wei..”.

Ok.. sekarang saya tak nak cakap lagi pasal mak bekas kekasih saya yang bongok tu dan bekas kekasih saya yang memang tak leh bla tu.. sekarang apa yang lebih penting ialah MACAM MANA saya boleh dapat kerja kerajaan dengan sekali interview. Disebabkan time tu saya berada dalam situasi dimana saya mesti mendapatkan jugak kerja kerajaan dan bertaraf tetap, saya gunakan peluang yang muncul dengan sangat bijak. Sebaik sahaja saya dapat surat panggilan temuduga daripada SPA, saya mula dapatkan pelbagai maklumat tentang temuduga kerja kerajaan. Otak saya time tu memang kreatif gila, time tido pon macam-macam idea muncul. Saya tak kisah tido lewat malam semata-mata untuk mengumpul sebanyak-banyaknya maklumat, strategi, tips, teknik dan rahsia supaya saya boleh berjaya dalam temuduga. Saya nak pastikan yang saya dapat jugak kerja tue walaupun saya tak de sebarang kabel dalam sektor awam ini. Saya mula merancang pelbagai strategi dengan sangat teliti walaupun saya terpaksa bersengkang mata.

Untuk jawatan yang saya pohon, bilangan permohonan ialah 62,028 dan yang dipanggil untuk temuduga ialah seramai 4,028 orang dan hanya 100 orang sahaja dipilih, 300 lagi ialah calon simpanan. Itu pun kurang 50 orang sahaja merupakan lantikan baru dan sebahagian besarnya adalah lantikan KPSL iaitu Kenaikan Pangkat Secara Lantikan. Temuduga dijalankan di seluruh Malaysia untuk jawatan ini sahaja selama sebulan iaitu bermula 25/5/2011 hingga 23/6/2011. HEBAT GILA tak saingan dia tapi saya berjaya. Semua itu sebab saya gunakan strategi yang memang tip-top punya dan saya tak penah dedahkanya dengan sesiapa pun kecuali dengan akak dan abang ipar saya sahaja. Anda mungkin TAK DAPAT bayangkan strategi yang saya gunakan itu malah kalau anda buat carian di internet sekali pun, setahu saya memang tak de. Semua strategi ini adalah idea saya yang ORIGINAL, yang memang sangat-sangat berkesan, memang tip-top. Kalau anda dengar pun memang anda TERPAKSA BERSETUJU bahawa ia sememangnya akan membantu anda untuk mendapatkan kerja kerajaan walau apa pangkat sekalipun.

Selepas dapat kerja kerajaan ini, saya rasa sayang pulak nak biarkan semua maklumat, strategi, tips, teknik dan rahsia yang saya susah payah dapatkan ini terbiar macam tu je dalam laptop saya. Tapi saya juga tak nak kongsikan dengan sesiapa sebab nilainya sangat besar.. saya ulang sangat-sangat besar. SESIAPA PUN boleh tiru strategi ni sebab ia mudah namun impaknya cukup-cukup besar beb. Akhirnya saya buat keputusan untuk jual ilmu ini kerana ianya sangat berguna kepada mereka yang ingin berkerja di sektor awam..

Saya telah kumpulkan semua maklumat, strategi, tips, teknik dan rahsia tanpa disembunyikan apa-apa dalam sebuah manual bertajuk “Strategi Dapat Kerja Kerajaan” seperti dibawah ini:

 
 
 

 
Manual ini sesuai jika anda apply untuk apa-apa jawatan kerajaan termasuk rendah atau tinggi dan ditemuduga oleh mana-mana agensi kerajaan.

Sesiapa yang baca manual ini, NAK TAK NAK TERPAKSA KAGUM dengan maklumat yang saya sampaikan dan sesiapa yang rasa sebaliknya, memang something tak kena dengan dia tue... cakap macam poyo tapi memang betul beb!

Manual ini “Straight to the point”, penuh dengan maklumat dan tak de sampah langsung. Saya tau orang yang berkerja nie mana ade masa sangat, jadi saya mudahkan anda sedaya-upaya saya.

Semua strategi yang saya kongsikan memang tip-top, anda TAK AKAN JUMPA strategi ini dimana-mana pun, trust me!. Anda hanya perlu Copy & Paste semua strategi tersebut dan baru anda sedar, “Kenapalah saya tak tahu semua ini sebelum ini”..

Semua maklumat dimasukkan dalam SATU MANUAL, saya tak pecah-pecahkan kepada beberapa module untuk memudahkan anda membacanya dan membuat persiapan walaupun pada minit-minit terakhir. Saya dah PASTIKAN otak anda tidak berserabut..

Turut dimuatkan ialah soalan-soalan yang biasa ditanya bersama panduan menjawab dan skema jawapan seperti yang diharapkan oleh penemuduga.

Anda pasti akan teruja dengan idea-idea dan ayat-ayat hebat yang saya kongsikan yang boleh pancing panel temuduga.

Manual ini menggunakan Bahasa Malaysia yang mudah difahami, anda pasti akan berpuas-hati!
 
 
PERHATIAN: Saya akan hentikan jualan manual ini pada bila-bila masa bila dah cecah jumlah jualan tertentu. Setelah itu, jangan harap saya akan terima tempahan lagi!
 
 

KLIK UNTUK PREVIEW MANUAL

 
 

TAWARAN SAYA MUDAH je dan saya malas nak cakap banyak.. senang cite macam ni.. anda beli manual ini then cuba baca. Nanti lepas baca kalau tak puas hati, anda mintak semula wang anda. Saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa soal. Tapi setelah saya dah pulangkan wang anda, tolong jangan curi guna strategi dan ilmu yang saya kongsikan itu sebab saya tak halalkan. MACAM MANA DEAL NIE?.. anda tak rugi dan saya pun tak rugi. Sama-sama puas dan sama-sama puas hati. You trust me and I trust you.. saya tak nak duit anda jika anda tak puas hati, tu je.. kalau tak percaya saya jugak, please tinggalkan website ini sekarang jugak sebab saya tak suka orang macam ini.. orang yang bermasalah.. kita nak tolong tapi dia yang lebih-lebih..
 
 

PENDEDAHAN: Ayat keramat yang saya ucapkan sebelum meninggalkan bilik temuduga. Saya percaya ayat ini telah mempengaruhi jiwa penemuduga untuk pilih saya (ramai gagal interview kerana tak ucapkan ayat ini). Saya berjaya pun mungkin sebab ayat ini dan jika anda tak tahu maknanya anda WAJIB dan MESTI baca manual ini. Tanpanya mungkin saya pun tak dapat kerja nie. Ayat ini anda perlu berlatih banyak kali supaya ia lancar. Jika anda berjaya katakan ayat ini dengan baik sekali, tentu peluang anda untuk menjadi penjawat awam sangat cerah. Saya akan ajarkan, macam mane saya lontarkan ayat ini kepada penemuduga..
   
Saya dedahkan 12 STRATEGI YANG KREATIF DAN FIRST CLASS yang boleh membuatkan penemuduga terpegun. Saya berjaya dapat kerja kerajaan sebab menggunakan salah satu daripadanya sahaja. Anda boleh pilih yang mana anda mahu daripada 12 strategi tersebut. Saya terangkan setiap satu dengan sangat terperinci. Saya teramat yakin bahawa anda mesti tak pernah terfikir strategi-strategi ini sebelum ini. Anda sesekali takkan rasa rugi beli manual ini, percayalah!. Malah ada strategi, dimana bila anda buat, confirm anda akan dapat kerja tue tanpa perlu disangkal lagi (anda tidak mungkin akan dapat bayangkan sekarang, anda mesti baca baru anda tahu). Jika anda tak ada masa untuk bersedia untuk temuduga kerana berkerja, terdapat strategi khas yang sangat efektif yang boleh membuatkan penemuduga memilih anda tanpa berfikir panjang.. selagi anda tak baca manual ini, selagi itu anda takkan percaya cakap saya!
   
Serba lengkap tentang hari temuduga saya. Tiada siapa yang akan terangkan sebegini terperinci mengenai perkara ini. BANYAK SANGAT tips saya kongsikan dalam ruangan ini dimana anda pasti akan berkata “Patutla saya tak dapat kerja nie, rupanya ini silap saya hmmm”. Saya ada juga kongsikan satu rahsia penting dimana jika anda tak buat, memang susah dapat kerja kerajaan, saya tak main-main, ini serious!
   
Teknik menjawab soalan Bahasa Inggeris dengan baik, walaupun tak lancar tapi at lease mereka boleh faham. Jika anda memang tak boleh jawab dalam Bahasa Inggeris, anda mesti sebutkan satu ayat sebelum anda menjawab soalan tersebut dalam Bahasa Malaysia. Anda mesti hafal ayat ini betul-betul terutamanya bagi mereka yang memang tak pandai Berbahasa Inggeris... gagal hafal, gagal temuduga!
   
Strategi khas untuk jawatan rendah dan strategi khas untuk jawatan tinggi. Lain-lain, jangan anda tersilap apply. Anda akan kagum dengan apa yang bakal saya dedahkan ini dan mungkin anda tak pernah terfikir benda nie..
   
Saya jelaskan segala persediaan saya dari A sampai Z. Anda mesti baca benda nie sebab baru anda tahu mengapa penemuduga pilih saya tanpa mengira sebanyak mana persaingan untuk jawatan itu.
   
Ayat penyengat pertama yang mesti dikatakan kepada penemuduga sebelum anda perkenalkan diri. Ayat ini berupaya merangsangkan penemuduga supaya memberi perhatian serious kepada anda. Dengan ayat ini mereka akan berkata dalam hati “Mungkin ini calon yang dicari” dan mereka akan beri perhatian kepada anda. Anda tak perlu percaya cakap saya, anda cuba gunakan baru anda tahu power ke tak power ayat nie..
   
Ayat-ayat yang perlu diselitkan dalam jawapan, tanpanya jawapan anda tidak mengikut kehendak mereka malah ayat-ayat ini boleh membuatkan penemuduga TERPEDAYA dengan anda.
   
Perkataan-perkataan yang mesti anda gunakan semasa menjawab soalan-soalan tertentu, tanpa menggunakan perkataan-perkataan ini, jawapan anda tidak menyengat.
   
Ketahui strategi panel temuduga untuk memusnahkan motivasi, keyakinan dan semangat anda, apakah ayat-ayat yang digunakan untuk tujuan ini..anda tak tau, anda lingkup!
   
Tip-tips mengelakkan anda daripada dibuli.
   
Saya kongsikan BANYAK SANGAT ayat-ayat pancing yang boleh mempengaruhi pemikiran panel temuduga walaupun dia bergelar Datuk, ayat-ayat ini mempunyai nilai memikat yang tinggi, anda mesti gunakan beberapa ayat ini supaya panel pilih anda..
   
Senarai soalan-soalan yang memang akan ditanya berserta skema jawapan yang first class dan yang boleh mempengaruhi emosi panel temuduga. Anda hanya perlu copy & paste sahaja semasa menjawab soalan.
   
65 soalan-soalan berserta skema jawapan yang sepatutnya anda berikan. Jawapan yang bagaimana membezakan anda dengan calon-calon lain termasuk jawapan-jawapan yang bagaimana yang boleh mematikan akal panel untuk terus-menerus menghentam anda. Turut dimuatkan bagaimana memberikan jawapan bagi soalan-soalan yang anda tak tahu jawapan dan bagaimana memberikan jawapan bagi soalan-soalan yang menguji tingkahlaku, kejujuran dan tanggungjawab anda.
   
Jawapan-jawapan power untuk SIKO penemuduga balik, bagi soalan-soalan yang direka khas untuk siko anda.
   
3 cara untuk mengetahui soalan-soalan yang bakal ditanya.
   
8 Tips yang wajib diketahui oleh calon semasa memberikan jawapan termasuk bagaimana memberikan jawapan seperti yang dikehendaki oleh panel.
   
Apakah jawapan yang patut diberikan jika ditanyakan SOALAN-SOALAN POLITIK, salah jawab abislah, menyesal tak sudah. Soalan seperti ini memang sensitif, jadi anda mesti berikan jawapan seperti dalam manual ini..
   
Saya akan bagi anda satu senjata terakhir, apabila anda rasa semua strategi tidak berkesan semasa sesi temuduga, anda buat apa yang saya ajarkan untuk membuka semula peluang anda dapatkan kerja itu.. ada MESTI tahu benda nie!
   
Strategi supaya boleh lulus temuduga bagi mereka yang mendapat keputusan SPM/SPTM/Diploma/Degree yang kurang memuaskan. Jika anda tak tau strategi nie, memang susah, anda sentiasa gagal selama nie sebab anda tak tau maklumat penting nie..terdapat 3 perkara yang perlu anda buat.
   
Ketahui jawapan hebat yang saya jawab untuk soalan “Mengapa anda ingin kerja kerajaan?”.. soalan ini memang kerap ditanya dan jawapan saya memang first class sampai penemuduga pandang antara satu sama lain..
   
Senarai perkara-perkara yang anda tak boleh buat, jika anda buat, AWAL-AWAL lagi anda akan direject. Selepas baca senarai ini baru anda sedar mengapa selama ini anda gagal. Kalau tak nak gagal lagi, mesti tahu benda nie..
   
Ketahui cara-cara bagaimana penemuduga akan buat anda menjadi kelam-kabut termasuk ayat-ayat yang biasa digunakan oleh mereka untuk provoke atau siko anda, sesiapa yang tak tahu PASTI akan terpengaruh dengan sandiwara mereka dan hancurlah temuduga....
   
Ada satu topik bernama “Konflik Panel Temuduga” dimana saya selongkar maklumat sangat penting dan jarang diketahui calon. Bagaimana menggunakan kelemahan panel temuduga dan membuatkan ingatan tentang anda terlekat pada fikiran mereka semasa membuat keputusan. Ada 3 formula yang mesti anda ikut, nak tak nak kena ikut jugak.. kalau tak nak ikut biar tak payah pegi temuduga sebab bazir masa je, confirm tak dapat keje...
   
Bagaimana teknik membuatkan penemuduga memilih anda atas dasar simpati.
   
Bagi soalan-soalan TERTENTU anda mesti mengikut skema jawapan seperti saya sebutkan dalam manual, kalau tak memang hancur!!
   
Bagaimana memberikan jawapan-jawapan yang lain daripada lain.
   
Apakah jawapan power giler jika ditanya “Sanggupkah anda jika ditempatkan dimana-mana?” yang boleh membuatkan penemuduga merasa anda paling layak untuk jawatan itu..
   
Bagaimana memberikan jawapan bagus untuk soalan “Apakah kelemahan anda?” kerana soalan ini berkaitan dengan kejujuran. Mereka boleh ukur kejujuran anda melalui soalan ini, jadi kalau salah jawab memang jahanam... penting sangat untuk anda baca skema jawapan yang saya berikan ini.
   
Teknik menghilangkan perasaan nervous sebelum dan semasa sesi temuduga, lau tak pandai kawal memang teruk jadinya...
   
Konsep dan beza kerja dengan kerajaan dan swasta, ramai gagal sebab tak faham benda nie (2 semangat yang perlu anda tunjukkan kepada panel temuduga)..
   
Info penting mengapa anda tidak dipanggil-panggil ke interview walaupun banyak kali dah apply. Anda MESTI tahu benda nie, jika tidak anda pasti akan berputus-asa akhirnya.
   
Terdapat 3 sifat yang perlu anda lakonkan semasa sesi temuduga, apakah sifat-sifat tersebut dan bagaimana lakonkannya...
   
Bagaimana cara terbaik untuk membuktikan dengan kukuhnya bahawa anda adalah calon terbaik walaupun anda tahu bahawa anda bukan terbaik.
   
Resume sebenar yang saya gunakan untuk kejayaan ini.
   
Terdapat satu bahagian dalam manual ini saya namakan “Isu-Ise Semasa & Fakta-Fakta Penting”, dalam bahagian ini saya senaraikan banyak isu-isu semasa berserta artikelnya dan saya update manual ini sekerap mungkin supaya kebanyakkan isu-isu semasa dapat dimuatkan. Saya juga menyenaraikan banyak fakta-fakta penting berserta artikelnya dimana fakta-fakta ini sangat penting untuk menjawab soalan temuduga. Contohnya maklumat mengenai wilayah-wilayah pembangunan ekonomi, nama-nama menteri kabinet dan banyak lagi. Jadi anda tidak perlu melayari internet untuk mendapatkanya. Saya buatkan kerja susah ini untuk anda. Jadi jika anda dapatkan manual ini last minute pun ianya akan banyak membantu anda menghadapi temuduga nanti.
 
 
Sebagai Penolong Pegawai Kerajaan, saya ada bilik sendiri, ianya selesa lengkap dengan meja yang besar, air cond, komputer dan macam-macam lagi. Saya terasa lebih bebas walaupun kadang-kadang memang sibuk gila.. bila dapat kerja macam nie teringat pengalaman berkerja selama 5 tahun dalam sektor swasta.

Memang haram jadah dan letih kalau kerja dengan syarikat swasta. Malah lebih teruk kadang-kadang kita diperlakukan macam hamba mereka pulak. Saya pernah berkerja di sebuah kolej swasta di Puchong, Selangor di bahagian marketing. Sebab penat cari kerja tapi tak dapat, so kerja ajelah kat situ. Saya dan kawan sekerja lain dilayan macam budak sekolah. Seluar kena pakai seluar slack dan tak boleh pakai “Cotton Pants”. Tali leher mesti kena pakai. Pagi-pagi manager akan ambik attendance macam budak sekolah dan sebijik macam budak sekolah. Manager duduk depan panggil nama sorang-sorang. Pastu kita tak boleh langsung datang kerja lewat walaupun seminit. Kalau lewat seminit pun, esoknya confirm akan keluar surat warning letter. Saya daripada Kuala Lumpur terkejar-kejar pegi Puchong setiap pagi. Bawak moto memang laju habislah. Kira bergadai nyawa janji mesti sampai kat office tepat. Pastu ada sekatan-sekatan yang kelakar seperti tak boleh guna tandas unit lain, tak boleh guna lift pelajar, kalau nak fotostad kena bawak kertas sendiri. Pastu yang lebih tak boleh bla, manager akan perhatikan setiap gerak-geri kita, kalau berbual kuat sikit, kena sound. Memang time tu terase sangat layanan haram jadah mereka ini walaupun dikalangan kita ada pakcik berumur 40 tahun lebih. Senang cite kita ni hamba tetap mereka lah..

Saya juga pernah berkeja di hotel bahagian stor. Mereka janji nak bagi jawatan kat saya tapi sudahnya diletakkan dibawah seorang cina yang juga berkelayakan Diploma juga. Memang teruk keje. Pinggang leh patah beb. Yang paling membuatkan aku tak tahan ialah, mereka tak berapa suka aku pegi Solat Jumaat. Setiap kali balik solat saya akan disound oleh boss saya. Sampaikan sekali tue saya korbankan waktu makan saya untuk pergi Solat Jumaat walaupun perut tengah lapar sangat-sangat, tapi lepas solat apa lagi kena sound lagi. Saya sangat stress dan pastu saya buat keputusan tuk resign je... tak guna kerja kat company macam nie..

Ada banyak lagi pengalaman teruk semasa saya berkerja dengan pihak swasta selama 5 tahun. Saya yakin anda juga samakan. Diaorang buat kita cam hamba pulak. Tapi keje dengan kerajaan memang lain sangat-sangat. Peace of mind. Kita tak delah diperlakukan macam hamba. Memang seronok malah kerajaan bagi kita macam-macam faedah yang best dan istimewa..

 
 

 
 
 

Confirm ke saya akan dapat kerja kerajaan lepas baca manual ini?
Apa punya bodohlah soalan nie. Manual ini saya kongsikan maklumat, strategi, tips, teknik dan rahsia serta ilmu yang sangat berguna. Setelah baca anda perlu berfikir dan aplikasikan apa yang saya katakan malah ada yang anda perlu tiru sahaja. Anda perlu perform bukan setakat mengharap. Namun apa yang kongsikan pasti membuatkan anda berasa puas-hati sebab strategi saya memang tip-top.
 
 
Setelah saya buat bayaran, bila saya boleh dapat manual?
Anda akan menerima manual ke alamat email dalam tempoh 1 hingga 3 hari, namun rata-rata dalam sehari dah dapat dah. Kalau anda tak dapat-dapat jugak, sila hubungi saya pada hari keempat.
 
 
Saya apply jawatan rendah seperti Pembantu Tadbir, sesuai ke manual ini untuk saya?
Sebenarnya apa yang saya kongsikan, sesuai untuk semua jenis jawatan. Saya tulis dengan terperinci strategi khas untuk jawatan rendah dan strategi khas untuk jawatan tinggi. Dia tak sama, lain-lain. Sebagai contoh anda apply jawatan Pembantu Tadbir, maka ada strategi khas untuk jawatan seperti itu. Anda hanya perlu ikut sahaja apa yang saya katakan. Yang pastinya apa yang saya dedahkan itu, pasti anda tak pernah terfikir sebelum ini dan akan berkata dalam hati “oooo macam nie rupanya.. patutla penemuduga tak pilih saya sebelum nie.. hhmmm”.
 
 

Ada yang juga yang akan cakap macam nie. Sebenarnya saya tak kisah langsung kalau orang nak cakap macam nie sebab sebenarnya untuk dapat kerja kerajaan anda MESTI GUNAKAN STRATEGI dan belajar tips serta teknik-teknik tertentu, jika tidak, PASTINYA anda akan bazirkan tenaga, masa dan duit untuk attend temuduga kerja kerajaan berkali-kali. Biasanya orang yang cakap macam ini adalah orang yang ego dan bodoh sombong dan rasa diri dia lagi hebat..

Pada hakikatnya saya tak rugi apa pun sebab saya dah pun dapat kerja kerajaan dan sebagai Penolong Pegawai lagi. Kalau anda ego maka yang ruginya adalah anda. Bagi saya daripada strategi hebat yang saya telah selongkar ini terbiar macam tu je, biar saya kongsikan kepada anda dan pada masa yang sama saya dapat duit, adilkan kan?. Anda dapat ilmu yang sangat penting untuk kehidupan anda dan saya dapat duit. Saya sayang untuk biarkan ia terbiar macam tu je. Saya tau betapa peritnya jika kita tidak mempunyai satu kerjaya yang stabil dan saya sudah alaminya sendiri. Saya sudah pun buat keputusan untuk dedahkan A-Z kepada anda tanpa sembunyikan apa-apa pun.. ya 100% saya bagi anda.. jadi apa lagi anda nak?

Kalau anda rasa diri anda bagus sangat, cuba lihat macam mane persaingan untuk rebut kerja kerajaan nie..
 

 

 

 
Lihat sendiri: http://domino.spa.gov.my/online/index.php
 
Macam mane?, persaingan yang BAPAK GILA HEBATKAN walaupun bilangan kekosongan jawatan sikit je...kalau tak pakai strategi, agaknya boleh tak anda boleh dapat jawatan tue??

Jadi....

Kalau anda rasa pandai, beribu lagi orang lebih pandai dan cerdik daripada anda yang apply kerja kerajaan..

Kalau anda rasa diri anda ada Diploma/Ijazah dengan CGPA bagus, beribu lagi ada semua tu malah ada yang lulusan universiti luar negara yang terkenal beb..

Kalau anda rasa anda ada kabel, beribu lagi ada macam-macam kabel..

Kalau anda rasa diri anda cantik/handsome, beribu lagi yang lebih handsome dan cute..

Kalau anda bagus dan berpengalaman di sektor swasta, beribu lagi yang lebih berpengalaman dari anda k..

So tak payahlah nak belagak-belagak nie.. strategi, teknik dan tips sangat penting untuk memenangi peperangan ini.. tanamkan niat dalam hati untuk berjaya dalam temuduga pertama.. tak perlu bersedia berkali-kali.. cukuplah sekali.. membazir je beb.. saya yakin anda pun leh berjaya macam saya gak.. sekali je terus dapat..

Saya ulang semula tawaran saya.. senang cite macam ni.. anda beli manual ini then cuba baca. Nanti lepas baca kalau tak puas hati, anda mintak semula wang anda. Saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa soal. Tapi setelah saya dah pulangkan wang anda, tolong jangan curi guna strategi dan ilmu yang saya kongsikan itu sebab saya tak halalkan. Itu je.. anda tak rugi dan saya pun tak rugi. Sama-sama puas hati.. saya tak nak duit anda jika anda tak puas hati..

Cakap banyak tak guna;
 

 
PASTINYA anda takkan rasa menyesal beli manual hebat ini. Trust me!

Setakat RM30, 5 minit je habis kot.. kalau RM30 pun anda tak leh nak korbankan untuk manual yang tip-top nie, tak tau nak kata apa dah.. up to you lah...

Lagi pun saya sengaja jual dengan harga RM30 sebab saya tak nak ilmu yang sangat-sangat berguna ini diperolehi juga oleh mereka yang kedekut nak keluarkan duit tuk dapat ilmu tapi nak kerja kerajaan...

Sebenarnya saya nak jual manual ini dengan harga yang lebih mahal contohnya RM250 dan ke atas kerana nilai ilmu yang ada dalam manual ini sangat besar. Pastinya selepas anda baca manual ini, anda akan berkata dalam hati “Kenapa saya tak terfikir semua ini sebelum nie”. Tapi bila fikir balik, anda sedang mencari kerja, jadi mana anda nak korek duit sebanyak itu, RM30 adalah harga yang terbaik saya boleh berikan walaupun berat hati. Itupun saya bagi jaminan kembalikan wang jika anda tidak puas hati. Hmmm buatlah keputusan yang terbaik kerana anda tak beli pun saya tak rugi apa-apa sebab saya dah pun menjadi penjawat awam.. yang rugi 100% adalah anda!!
 
 
 
Sekian,
 
 
 
No. H/P: 017 9448 997
 
Email: Sila klik untuk email!
 
Tempahan: Sila klik disini (RM30)